Zabıta Denetimleri Ramazan Ayında Aralıksız Sürecek
Zabıta Denetimleri Ramazan Ayında Aralıksız Sürecek
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca gıda üretim merkezlerinde denetimlerini aralıksız sürdürecek.
Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, halkın temel ihtiyaçlarının başında gelen gıda ürünlerinin, üretim ve satış noktalarındaki hijyenik koşullarının denetlenmesi talimatını verdi. Ramazan ayı öncesinde fırınlardaki kontrollerle başlatılan denetimler, Ramazan ayı boyunca bütün temel gıda üretim ve satış noktalarında devam edecek.
Ramazan ayı ile birlikte şehir merkezinde temel gıda üretimi ve satışı konusunda faaliyet yürüten fırınlar, ekmek fabrikaları, lokantalar, pastaneler, marketler, unlu ve tatlı üretimi yapan imalathaneler, çiğ köfteciler ve toplu yemek üretim yerlerine yönelik fiziki, teknik ve hijyenik koşullarının uygunluğu konusunda Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından aralıksız denetimler gerçekleştirilecek.
Kent merkezindeki iş yerleri ve imalathanelerdeki denetimlerde, iş yerlerinin genel temizliği, fiyat etiketleri, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği önlük ve eldiven kullanımı sineklik vs. önem arz eden konular üzerinde hassasiyetle durulacak.
Denetimlerde özellikle son kullanma tarihi geçmiş ve özelliğini kaybetmiş gıda maddelerine el konularak Tarım Gıda ve Orman İl Müdürlüğü ile birlikte imha edileceğini belir
ten Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz, ayrıca iş yeri açma ve çalışma ruhsatları açısından da denetimlerin yapılacağı, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerine ise cezai müeyyidelerin uygulanacağını belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 02Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 03“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 04PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 05'Uluslararası’ statüsü
- 06
- 07
- 08FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 09İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 10“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 11ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 12PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 13TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 14“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 15YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok