Ziver Özdemir ‘Bölgesel ayrımcılığa son verdik”
Ziver Özdemir ‘Bölgesel ayrımcılığa son verdik”
AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 16 yıllık AK Parti i yönetimiyle bölgeler arası ayrımcılığın ortadan kaldırıldığını belirterek Karadeniz’de bulunan bir ilçe nasıl hizmet aldıysa Batman’daki ilçelerinde aynı şekilde hizmet aldığın
AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 16 yıllık AK Parti i yönetimiyle bölgeler arası ayrımcılığın ortadan kaldırıldığını belirterek Karadeniz’de bulunan bir ilçe nasıl hizmet aldıysa Batman’daki ilçelerinde aynı şekilde hizmet aldığını söyledi.
Sason ve Beşiri İlçelerinin ardından Gercüş’te de aday tanıtım ve lokal açılışı gerçekleştiren AK Parti Batman Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Lokal açılışında konuşan AK Partili Milletvekili adayları, yoğun ilgiden dolayı ilçe sakinlerine teşekkür ederek 24 Haziran’da AK Partiye destek vermelerini istedi.
“AK PARTİ HALKTAN TALİMAT ALARAK HİZMET ÜRETTİ”
16 yıllık AK Parti hükümetiyle birçok sorunun çözüme kavuştuğunu dile getiren AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Özdemir, “AK Parti kurulduğunda üç konuyu hep Cumhurbaşkanımız dile getirdi. Dedi ki biz Türkiye’de bölgesel ayrımcılığını ortadan kaldıracağız ve bölgesel ayrımcılık yapmayacağız. Etnik kimlik ayrımcılığı yapmayacağız ve dinsel ayrımcılığı yapmayacağız dedi. Ne yaptık, hemen iktidara gelir gelmez bismillah dedik. Bu halkın talimatını alan liderimiz ve dava arkadaşları sizlerden talimat alarak yola koyuldu. Ve memleketin eksikliklerini milletin dile getirdiklerini dikkate alarak proje geliştirdik ve çözüm yolları aradık. Ve bu yolda çözüm ürettik” dedi.
“KARADENİZ’DE BİR İL NASIL HİZMET ALDIYSA GERCÜŞ’TE ÖYLE HİZMET ALDI”
AK Parti ile bölgesel ayrımcılığın ortadan kaldırıldığını kaydeden Özdemir, “Şuanda Karadeniz’in bir iline, bir ilçesine, bir köyüne gittiğinizde Gercüş’ten pek bir fark bulamayacaksınız. Hatta bizim bölgemize daha da pozitif ayrımcılık yapılarak onların köylerinin yolları beton ya da asfalt olarak göremezsiniz. Ama bizim köylerimizin yolları dahi hepsi asfaltlandı. Hem de kaliteli asfaltlarla yapıldı. Şuanda en küçük yerleşim birimlerimizin kapısının önünde anasınıfından tutun liseye kadar eğitim yapma imkânını AK Parti ortaya koydu. Bunların hepsi halkımızın talep ve isteğiydi. İmkânı olan parası olanların çocukları ancak okuyabilirken şuanda AK Parti hükümetiyle birlikte artık herkes çocuğunu rahatlıkla kendi memleketinde okutabiliyor. Şuanda 81 ilimizde üniversiteler mevcut” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 02 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 03SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 05BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ "RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR"
- 06HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 07BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 08Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 09TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 10Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 11
- 12ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 13AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1411 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 15MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI




Henüz Yorum yok