YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR
YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR
Yaklaşık yüzde 27 işsizlik oranının olduğu Batman’da işsizliğe neşter vurmak için bin kişilik dev yatırım için yer tahsisi bekliyor.
1994 yılından beri ihracat odaklı sektörde kısa sürede oluşturduğu Ziver, Agiboss, Caspian, Delmont, Benletti,Dakron, Manso ve Francısco Lopez markalarıyla erkek takım elbise, pantolon, gömlek ve kaban üretiminde sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Konak Tekstil Yönetimi Batman Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlan ancak bürokratik engellerden dolayı yer tahsisi yapılamayan bin kişilik tekstil yatırımı için aylarca bekleniyor.
Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı tarafından yapılacak tekstil yatırımı için valilik, Ticaret odası ve Organize Sanayi Bölgesi(OSB) yönetiminin bu yatırıma öncülük etmesi gerektiğini ifade eden Konakçı yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu. Konakçı açıklamasında, “Batmanlı bir iş adamı olarak memleketime ilk yatırımı Real Konak Hotel yatırımı ile başladım. Tekstil yatırımı için Batman valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ettiğimizde bu dev yatırım için olumlu cevap aldık. Ben bir Batmanlı olarak bu yatırımı biran önce Batmanlı hemşerilerim için hayatta geçirmek istiyorum. Amacım kimseyi eleştirmek değil söz konusu yatırım olunca herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim. Bu nedenle bir an evvel yer tahsisi yapılmasını talep ediyoruz.” İfadelerinde yer verdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 02Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 03Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 04İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 05Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 06NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 07PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 08EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 09PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 10BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 11KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 12'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 13HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 14İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 15Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu




Henüz Yorum yok