
DEMİRHAN “GÜÇLÜ EKİPLE YOLA ÇIKTIK”
BATSO Başkan adayı Demirhan; “GÜÇLÜ EKİPLE YOLA ÇIKTIK”
BATSO İstişare Grubu adayı Bayram Demirhan, seçime sayılı günler kala üyeleri sandığa davet etti. Demirhan; “BATSO seçimleri, Batman’ın ve iş dünyasının geleceği için önemli. Üyelerin bu önemli seçimde en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” dedi.
“GÜÇLÜ EKİPLE YOLA ÇIKTIK”
8 Ekim Cumartesi günü Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacak olan seçimin Batman’ın ve iş dünyasının geleceği için önemli bir sınav olacağını ifade eden Demirhan, şöyle konuştu; “Günlerdir sürdürdüğümüz kampanyamızda üyelerimizin bize gösterdiği ilgi ve teveccühü için minnettarız. Geçmişlerimiz, geleceğimizin aynasıdır. Bu çerçevede üyelerimizin en doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır. Bugüne kadar verdiğimiz her vaadin de arkasında duracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz Batman’ın geleceğini planlayan güçlü bir ekiple yola çıktık. Ticaret ve Sanayi Odaları bir şehrin aynası ve istihdam için önemli bir lokomotifdir.”
“ŞEHRİN DİNAMİKLERİYLE ODA’YI YÖNETECEĞİZ”
Tüm vaatlerinin arkasında olacaklarını kaydeden Demirhan; “Batman'ın geleceği samimi ve dürüst bir yönetimin oluşmasıyla ancak Batman dev yatırım ve hizmetlerden faydalanabilir. Şehrin bütün dinamikleri ile bu kararları alıp Batman'da güzel işler yapacağız. Odamızın ilk kurucusu merhum Mahmut Ortaboy ile uzun yıllar odamız da başkanlık yapan merhum Mehmet Teymur'u rahmetle anıyoruz. Bugüne kadar şehrimizde unutulan petrol sektörlerine yönelikte önemli girişimlerimiz olacak. TPAO, TÜPRAŞ ve BOTAŞ'la üniversite iş birliğinde petrol türevlerine yönelik de projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Üyelerimizi demokratik haklarını kullanmak için sandık başına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok