GÜR “BATMAN'DA TARİHİ BİR GÜN"
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, teşekkür mesajı yayımladı.
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman'da gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.
İl Başkanı Gür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış törenine katılım gösteren Batmanlılara ve partililere teşekkür etti. Gür, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti. AK Parti teşkilatının kentte gücünü gösterdiğini aktaran Gür, “Batman, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturduk'' dedi.
.jpg)
Batman' da tarihi bir gün yaşadıklarını açıklayan Gür mesajında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, açılış törenine katılan teşkilat mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
''Batmanlı hemşehrilerim bir tarih yazmıştır.
Batman'dan verdiği müjdeleri için de Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum'' diyen Gür konuşmasına şöyle devam etti : "Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Batman'da bir kez daha vuku bulmuştur. Şehrimizi, ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz aşkla çalışan bir liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Batman bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, yoludur'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN GÖKTAŞ “BAĞIMLILIKLA TOPYEKÛN BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLÜYOR”
- 0215 NOKTADA EKMEK SEFERBERLİĞİ
- 03RAMAZAN BEREKETİ ÇARŞI’DA DEVAM ETTİ
- 04ÜÇ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
- 05VERGİ BİLİNCİ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 06RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 0750 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 08“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 09RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 10ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI
- 11VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 12KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 13BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 14BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 15MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ




Henüz Yorum yok