TÜGVA BATMAN YAZ OKULUNDA MÜHTEŞEM FİNAL
TÜGVA BATMAN YAZ OKULUNDA MÜHTEŞEM FİNAL
Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Batman Ortaokul Yaz Okulu Projesi'nin kapanışı dolayısıyla program düzenlendi.
(1).jpeg)
.jpeg)
Ahmet GÜNEŞTEKİN Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa TÜGVA Genel Başkanı Enes EMİNOĞLU, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi ÖZPERK, Batman Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sıddık ÇİFTÇİ, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Batman’ın değişik ortaokullarında açılan ve 1250 öğrencinin yaz boyunca eğitim aldığı Yaz okulu Kapanış Programına Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Onutçu’nun ardından program okunan şiir dinletilerinin ardından küçük çocukların ilahi ve ezberledikleri Hadis-i Şerif ve ayetleri okuyarak devam etti.
Programda konuşan Eminoğlu, Türkiye genelinde düzenledikleri Ortaokul Yaz Okulu Projesi kapsamında 120 bin öğrenciden 40 bininin ilk defa Kur'an-ı Kerim'e geçtiğini belirtti. Eminoğlu, "Her ne kadar x kuşağı, z kuşağı şeklinde sınıflandırmaya ve kategorize etmeye devam etseler de Allah’ın izni ile Allah’ını ve Kur’an’ını bilen, Peygamberini tanıyan, kendi öz adetlerini bilen, manevi değerlerine bağlı olan ümmet sevdalısı bir nesil yetişiyor." dedi.
Yaz kurslarında emeği geçen herkese teşekkür eden Eminoğlu, gelecek yıl bu sayının daha da artacağını söyledi.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu sunumlarla devam eden program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
.jpeg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 02KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 03BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 04BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 05MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 06BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 07KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 08PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0911 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 10NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 11BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 12VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 13ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 14324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 15DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM




Henüz Yorum yok