
BATMAN PETROLSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ
Kırmızı-beyazlı kulüp, orta saha oyuncusu Emre Bayram’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Batman Petrolspor, iç transferde Emre Bayram ile tekrar anlaştı.
Kırmızı-beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncu Emre Bayram ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
"Yuvam" dediği Petrolspor’da kalmaktan ötürü çok mutlu olduğunu bildiren Emre Bayram, Petrolspor’un bu sezon kesinlikle 2.Lig'e ulaşacağını kaydetti.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
İç ve Dış transfer görüşmelerin devam ettiğini ve ‘O sene bu sene’ sloganı ile çalıştıkları belirten As Başkan ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “yönetimimiz ve transfer komitemiz hummalı bir çalışma içerisine girmiştir. Emre Bayram gibi kaliteli oyuncuları kadroda tutmayı başardık. Samed, Celal ve Hakan ile yarın bir görüşme yapılacak. Bu oyuncularımız ile prensipte anlaşılmış, ufak pürüzleri hallettikten sonra kamuoyuna duyuracağız.” Dedi.
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDAYIZ
Bir müddet önce Bayram Toysal ile el sıkışarak anlaşma yaptıklarını ama sayın Toysal’ın başka kulüple görüşmesini etik bulmadıkları için yollarını ayırdıklarını belirten Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “En genç hafta sonuna kadar teknik direktörümüz ile sözleşme imzalayıp, kamuoyuna duyuracağız. Şu anda görüşme halinde olduğumuz teknik adamlar var. Yönetimimizin ile hem fikir olup, genç bir teknik adam getirmede karar kıldık. Belirlediğimiz isimle görüşmelerimiz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok