
HÜDA PAR İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız
Büyük fedakarlıklar göstererek Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasının üzüntü verici olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, bunun Batman halkına yakışmayan bir durum olduğunu söyledi.
Sağlık çalışanlarına kolaylık sağlanıp destek olunması gerektiğini ifade eden Şahin, halka çağrıda bulundu.
Kentte Covid-19 ile ciddi anlamda mücadele edildiğini dile getiren Şahin, “Türkiye’nin tümünde olduğu gibi ilimizde de maalesef Covid-19 hastalığı gittikçe artış göstermektedir. Batman’da gerek Valilik gerekse de Sağlık İl Müdürlüğü hizmetlerinde bu anlamda iyileşmeler gözükmektedir. Özellikle hastanelerde artık kuyruklar uzamamakta, oluşturulan imkânlardan halkımız iyi yönde faydalanmaktadır. Bu noktada şu anda ciddi bir sıkıntı görülmemektedir.” dedi.
“Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir”
Sağlık çalışanlarının salgınla mücadele konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:
“Hastalığın ortaya çıkmasından bugüne kadar risk grubunda olan sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri hastalıkla mücadelede bütün çabalarını gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Maalesef geçtiğimiz günlerde filyasyon ekiplerine bazı saldırıların olduğu, bazı sağlık çalışanlarının darp edildiği haberlerini aldık. Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir ve bu durum Batman halkına hiç de yakışmamaktadır.”
“Onlara engel olmak, hele hele saldırmak bize yakışmamaktadır”
Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğine işaret eden Şahin, “HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak halkımıza çağrımız şudur: Sağlık çalışanları bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Bu anlamda ailelerini, çocuklarını bile ihmal ediyorlar. Durum buyken bırakın bu ekiplere saldırmayı bizim onlara kolaylık sağlamamız, destek olmamız lazım. Çünkü bu insanlar bizim hayrımız için çalışıyorlar. Ekiplere sıkıntı çıkarmak, onlara engel olmak, hele hele saldırmak maalesef bize yakışmamaktadır.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01
- 02VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 03BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 04SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 05YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0651 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 08“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 09Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 10DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 11Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 12“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 13ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 14ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 153 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Henüz Yorum yok