
“HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Vali Hulusi Şahin’in kente her alanda kazandırdığı hizmetlerle adeta yeni mimarı olduğunu söyledi.
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir yaptığı açıklamada; “İlimizde Hem Vali hemde Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Sayın Valimiz Hulusi Şahin, kenti adeta sil baştan inşa etti. İstihdam başta olmak üzere, sporda Petrolspor’u 25 yıl aradan sonra şampiyon yapıp 2. Lige çıkarması, tarım ve sanayiye önem vermesi, Organize Sanayi Bölgesindeki dev yatırımların önünü açması, alt yapı faaliyetleri, üst yapı çalışmaları, kültürel, sanatsal, mesleki, sportif, turizm, vizyonu ve daha birçok kalemde kente yeni bir heyecan kazandırdı. Batman’da 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kurdu. Petrol kentimize kuşkusuz bütün geçmiş valilerimizin, kaymakamlarımızın, siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın hizmetleri olmuştur. Ancak hiç biri Vali Hulusi Şahin kadar iz bırakamadı. Dürüst, ilkeli, objektif, şeffaf ve hizmet odaklı projeleri her zaman tekdir gördü. Özellikle halk buluşmaları, sektörel buluşmaları, tanıtım faaliyetleri, kentin lobisinin güçlendirilmesi gibi ve halkın ayağına kadar gidip hizmet üretmesi on numara hareketlerdi. Biz ondan razıydık, Allah’ta ondan razı olsun. Atandığı Malatya ilinde de hizmetlerinin devamını diliyorum.” diye konuştu.
“YENİ VALİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Batman’a yeni atanan Edirne Valisi Ekrem Canalp’ın da ufkunun açık ve hizmet odaklı çalıştığının altını çizen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, kente hizmet noktasında kuşkularının olmayacağını söyledi. Başkan Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Yeni Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimizde hizmette sınır tanımayacaktır. Kendisini tanıyanlar bu alanda uzman olduğunu ve kente büyük katkılarının olacağını söylüyor. Bizde MHP Batman Teşkilatları olarak Sayın Valimizin hizmet noktasında yanındayız. Kim bu memlekette taş üstüne taş koyarsa, desteğimiz her zaman onunladır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok