
Perol Cty AVM= İSTİHDAM
Petrol Cty AVM de 1500 kişi çalışacak
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
80 Bin M2 üzerinde yapılacak olan Alışveriş Merkezinin Kurban bayramına kadar tamamlanacağını belirten yetkililer, “İnşaat çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. 1500 kişinin istihdam edileceği alışveriş merkezimiz, yarı açık-yarı kapalı şeklinde dizayn edilecektir. Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacağını ve tüm markaları bünyesinde bulunduracaktır.
BÖLGENİN EN BÜYÜK AVM’Sİ
Bu proje ile işsizliğin had safhada olduğu ilimizde 1500 kişiye iş imkanının yaratılacak olması son derece önem arz etmektedir. Batman’a son derece önem arz edecek bir markayı kazandırmanın gururu içindeyiz. İlerleyen zaman süreci içerisinde halkımızı proje ile devamlı şekilde bilgilendireceğimizi de ifade etmek isteriz. Tüm halkımızın desteğine ihtiyacımızın olduğu gerçeğini ifade etmekle bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesi bizin için bir güç kaynağı oluşturacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok