Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Kozluk’ta okulların yaz tatiline girdiği 9 Haziran 2016’da hain saldırı sonucu şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Adı, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulun öğrencileri, sevinçlerinin buruk olduğunu belirtti. Aybüke öğretmenin öğrencilerinden Nurcan Alkan, "Çok üzgünüz, geçen yıl Aybüke hocamız aramızdaydı. Aybüke hocamız karnemizi verdi ama bu yıl burada değil ve yokluğu çok hissediyoruz. Aybüke hocamızı çok özledik. Keşke aramızda olsaydı, tekrar karnemizi onun ellerinden alabilseydik. Aybüke hocamızın yokluğu bize acı veriyor ama biz onu çok seviyoruz ve kalbimizde hep taşıyacağız. Onu hep hatırlayacağız" dedi.
"KALPLERİMİZDE BURUKLUK VAR"
Öğrenci Muhammed Özyer, "Bugün karneleri aldık ama Aybüke hocamızı unutmadık çok üzgünüz. Çocuklar sevinse de kalplerinde bir burukluk var. Aybüke hocamızı unutmadık, unutmayacağız" diye konuştu. Cafer Yıldırım isimli öğrenci, "Geçen dönem Aybüke hoca bizimleydi. Mutluyduk, bu yıl bizimle olmadığı için mutluluğumuz azalmış durumda. Onun da aramızda olmasını çok istiyorduk. Maalesef aramızda değil. Üzgünüz keşke aramızda olsaydı ve mutluluğumuzu onunla da paylaşmış olsaydık. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın" ifadelerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 02TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 03PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 04BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 05KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 06MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 07ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 08Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 11Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 12EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 13Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 14Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 15Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti




Henüz Yorum yok