ÇAMLICA SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Ramazan ayı kapsamında iftarını Çamlıca Mahallesi sakinleriyle birlikte açtı.
Batman Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerdeki taziyeevlerinde iftar programları düzenleme geleneği devam ediyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde iftar organizasyonları gerçekleştiriliyor.
Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Ehmedê Xanî Taziyeevi’nde düzenlenen iftar programına Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp yanı sıra, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör ve eşi, Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Ezanın okunması ve yapılan duanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açan Vali Canalp, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri, düzenlenen iftar programı için teşekkürlerini iletti.
Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Canalp, iftar programlarının sadece mahallelerde değil, Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde de düzenleneceğini belirterek, Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini ifade etti.
Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine değinen Vali Canalp, sadece iftar programlarıyla değil, Türkiye’nin tanınmış sanatçılarını Batman halkıyla buluşturarak da Ramazan etkinliklerini zenginleştirdiklerini dile getirdi.
Programın sonunda mahalle sakinleri, Vali Canalp ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 02OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 05"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 06EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 07YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 08EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 09KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 11DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 12GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 13"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 14FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 15VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok