
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi.
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi. Beraberindeki DEVA Partisi’nin bazı il ve ilçe yöneticileriyle 25 Şubat Cuma günü Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Doğa ve Çevre Politikaları sorumlularından Ayşe Ezgi Yıldırım’ı, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve dernek yöneticileri karşıladı. Partilerinin doğa ve çevreyi çok önemsediğini belirterek, “Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin sadece Batman’da değil, ülke genelindeki doğa ve çevre sorunlarıyla ilgili sivil toplum örgütleriyle örgütlü olarak güzel çalışmalar yaptığını duyduğumdan ziyaret etmek istedim. Üç ay önce partimizin Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Evrim Rızvanoğlu, yaptığınız çalışmalar hakkında bizi bilgilendirmişti. Çevre mücadelesinde sizlere başarılar diliyorum” dedi. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ise “Derneğimizden içeri adım attığımızda hepimiz siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp çevre ve doğa için mücadele veriyoruz.
Daha yaşanabilir bir Batman ve ülke mücadelesi verirken, ülkenin hemen hemen tüm kentlerinde örgütlü bulunan Türkiye Çevre Platformu ve Doğaya Güç Kat Ağı-Derneği ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Siyasal partilerin çevre ve doğa için politikalar üretmesi gerektiği görüşünü yıllardır savunuyoruz” diye konuşarak, derneklerini ziyaret eden DEVA yöneticilerine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok