
TERAPİ VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI
Batman'da, pilatform Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.
Fizyoterapist seçil Akın ve genç girişimci Mehmet Akın tarafından açılan pilatform sağlıklı yaşam merkezinde kas iskelet sistemi problemleri, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, lenfödem rehabilitasyonu alanlarında hizmetlerin verileceği belirtildi.
Batman'da, pilatform Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.
Fizyoterapist seçil Akın ve genç girişimci Mehmet Akın tarafından açılan pilatform sağlıklı yaşam merkezinde kas iskelet sistemi problemleri, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, lenfödem rehabilitasyonu alanlarında hizmetlerin verileceği belirtildi.
Pilatform’da sağlıklı yaşamla ilgili tüm hizmetlerin olduğunu ifade eden Fizyoterapist seçil Akın “Hayat kalitesini arttırmak, insanların sağlıklı yaş almasını sağlamak için kişiye özel program oluşturarak mat pilates ve reformer pilates alanlarında hizmet verilmektedir Kilo alma, kilo verme, sağlıklı beslenme, gebelikte beslenme, çocuklarda beslenme, hastalıklarda beslenme alanlarında da hizmet veriyoruz. Daha öncede Batman’da erkekler için kurulan Fizyoterapi GTOS Sağlık Merkezi kurucusu olarak 3 yıl hizmet verdik. Kadınlar için kurduğumuz Pilatform Manuel terapi ve sağlıklı yaşam merkezinde, diz yaralanmaları, spor yaralanmaları, baş ağrıları (migren), skolyoz – kifoz – lordo, bel ağrıları ve fıtıklar, omuz ve kol problemleri, boyun ağrıları ve fıtıkları, çene eklemi rahatsızlıkları, menisküs bağ yaralanmaları, postural (duruş) bozuklukları, eklem kireçlenmesi ve ağrılarının tedavisi hizmetlerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.
Ömer Muhtar Bulvarı Belde Mahallesi derya Park Sitesi karşısı Esen Kent sitesi altı no: 114 te hizmet vermeye başlayan Platform manuel terapi ve sağlıklı yaşam merkezi açılışına Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz, AK Parti Batman kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, Sason AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve sok sayıda davetli katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok