Batman’da meslek edindirme kurs duyurusu
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Batman Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ve Batman Belediye Başkanlığıyla işbirliği ile 75 kişiye yönelik meslek edindirme kursları düzenleneceğini duyurdu.
Konuyla ilgili İŞKUR İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mesleki eğitim kursları kapsamında Batman İŞKUR aracılığıyla bu yılda meslek edindirme programlarının devam ettiği belirtildi.
Açıklamada, “Bu kapsamda Batman Belediye Başkanlığı, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü işbirliğiyle Takı Yapımı, Çocuk Giysileri Dikimi, Saç Bakımı ve Yapımı, Yöresel Kilim Dokuma ve Kadın Giysileri Dikimi meslekleri dalında 5 proje için protokol imzalanmış olup; işbirliği halinde yapılacak olan kurslardan 75 vatandaşımızın faydalanması planlanmaktadır. Meslek Edindirme Kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımızın İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.” denildi.
Açıklamada, kurslara başvurmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler şöyle sıralandı: “Mesleki eğitim kurslarına başvuru yapabilmek ve bu kurslardan yararlanabilmek için; kuruma kayıtlı işsiz olmak,15 yaşını tamamlamış olmak, yetiştirilecekleri mesleğe uygun özelliklere sahip olmak, işverenin aradığı özel şartları taşımak, iş ve meslek danışmanının uygun görüşüne sahip olmak ve emekli olmamak. Çocuk Üst Giysileri Dikimi 18.06.2017, Kadın Giysileri Dikim Elemanı 20.06.2017, Takı İmalatçısı 18.06.2017, Yöresel Kilim Dokuyucusu 19.06.2017 ve Saç Bakım ve Yapımcısı 18.06.2017 son başvuru tarihleridir.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok