Minibüsçülerden Kudüs'e destek
Emperyalist ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci siyonistlerin "başkenti" olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımaya yönelik şer planına bir tepki de Batmanlı minibüsçülerden geldi.
Emperyalist ABD Başkanı Trump'ın Kudüs ile ilgili kararına tepki gösteren Mobil Hattı minibüsçüleri, minibüslerine "Kudüs İslam'ın Başkentidir" pankartları asarak, Kudüs'e desteklerini belirttiler.
ABD'nin kararını kınayıp protesto ettiklerini söyleyen minibüsçüler, İLKHA muhabirine, kararı tanımadıklarını, Kudüs'ü İslam'ın başkenti olarak gördüklerini ifade ettiler.
Kudüs'ün tüm Müslümanların ortak meselesi olduğunu aktaran Mobil Hattı Başkan Vekili Seyithan Durmaz, "ABD'yi kınıyoruz. Kudüs'ü işgalci siyonistlere bırakmayacağımızın tepkisini gösteriyoruz. Bütün araçlarımıza Kudüs pankartı taktık. Kudüs'e desteğimizi sunmak için bu pankartı astık. Kudüs İslam'ın başkentidir." dedi.
Emperyalist ABD'nin Kudüs ile ilgili kararına tepki gösterip, kararı tanımadıklarını vurgulayan minibüsçülerden Şehmus Can, "Sarı domuzun Kudüs'ü israilin başkenti ilan etmesine büyük bir tepki gösteriyoruz. Zaten israil diye bir devlet yoktur. Kudüs Müslümanların üçüncü büyük Harem-i Şerifi'dir. Biz de toplu taşıma araç şoförleri olarak 'Kudüs İslam'ın Başkentidir' pankartları asarak Kudüs'e desteğimizi sunmak istedik. Kararı kınıyoruz, kabul etmiyoruz. Kudüs Müslümanlar için çok önemlidir. Kudüs kutsal bir mekândır, bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs yalnız değildir. Biz tepkimizi ortaya koyduk, başka yerlerden de tepki bekliyoruz." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok