
“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
NASIROĞLU “MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Gercüş AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresinde konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var” dedi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Gercüş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen program da saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı konuşmada, kongrelerin dirilme, tazelenme ve yenilenme süreçleri olduğunu anlattı. Nasıroğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Geçenlerde Cumhurbaşkanımız Kürt meselesinde barış elini uzattı. Aslında o barış eli çok samimiyetle uzatılan bir eldir ve bu elin sahibi sizlersiniz. Bu eli bizler Batman’ın her yerine taşıyacağız. Biz barışın eli de olacağız. Barışın dili de söylemi de olacağız. Bu konuda sizlerin vereceği destek ve fedakarlık ileride çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu fedakarlığı yapacak olanlar siz ve bizleriz. Hep beraber bu barış elini ve söylemini yaygınlaştıracağız.”
“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Memleketin barışa ihtiyacı olduğunu anlatan Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Bu memleketin sokaklarda taş atan çocuklara değil elinde kalem tutan çocuklara ihtiyacı var. Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var.”
Tek listeyle gidilen seçimde ilçe başkanı İbrahim Torlak oldu. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti Batman İl Koordinatörü Recep Şeker, geçmiş dönem milletvekili Ziver Özdemir ve partililer katıldı.
.jpg)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok