
17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK
17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK; ANNELİĞE İLK ADIM
Gerçekleştirdiği başarılı cerrahi ve medikal tedavilerle adından sıklıkla söz ettiren Özel Batman Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin, etkili tedavi ve takip ile 17 yıl aradan sonra anne özlemi yaşayan hastasına mutluluğu yaşattı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin “Hastamız çocuk istemi nedeniyle tarafıma başvurdu. Daha önce çocuk sahibi olmak için tüp bebek girişimleri dahil olmak üzere birçok tedavi sürecinden geçmiş olan hastamıza gerçekleştirdiğimiz modern cerrahi uygulamalar ile hastamızın gebe kalmasını sağladık.
17 yıllık evlilik, çocuk sahibi olmak için onca verilmiş çaba, bu süreçte yaşanan hayal kırıklıkları, üzüntü ve bu durumun yaşattığı psikolojik yıpranmışlıklar sonucunda gerçekleştirdiğimiz başarılı tedavi ile hastamızın anne özlemini sona erdirmek hem benim için hem de hastamız için büyük bir mutluluk oldu. Hastamızın sevincine ortak olarak bu mutluluğa vesile olduğum için gururluyum. Sağlıklı bir gebelik süreci için hastamızı takibe aldık.
Şu noktayı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Yıllarca çocuk sahibi olma özlemi ile tedaviler görmüş; fakat çocuk sahibi olamamış anne adaylarımızın umutlarının kırılmaması gerektiğini doğru tedavi yaklaşımları ile bu sorunların aşıldığını ve nice anne adaylarımıza bu mutluluğu yaşattığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Anne özlemi yaşayan hastaya gerçekleştirdiği etkili tedavi ile mutluluğu Op. Dr. Yasemin Afşin’e minnettar olduğunu belirten hasta, bunun tarifi imkânsız bir mutluluk olduğunu belirterek, bu süreçte çocuk özlemi yaşayan anne adaylarının vazgeçmemesi gerektiğini belirtti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok