
‘BİLİNÇLİ GENÇ OLMAK’ KİTABI YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
‘BİLİNÇLİ GENÇ OLMAK’ KİTABI YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik okuma kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ‘Bilinçli Genç Olmak’ etkinliğinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Ömer Çevik, Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gerçekleşen etkinlik ile ilgili Okul Müdürü Cengiz Acar’dan bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, tüm öğrencileri böyle güzel ve anlamlı bir etkinliğe katıldıkları için kutladı.
Müdür Kurtaran “Sevgili gençler, okuma kültürünüzün gelişmesi amacıyla okul idaresi ve öğretmenleriniz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılarak “Bilinçli Genç Olmak” adlı kitabı okumuş olmanızdan dolayı hepinizi kutluyorum.
Bilinçli ve bilge insanlar olarak yetişmeniz toplum olarak en çok arzuladığımız şeydir. Bilinçli birer genç olmanız demek kendinize, ailenize, çevrenize, topluma, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmanız demektir. Bunun için çok çalışıp kendinizi en iyi şekilde yetiştirme gibi bir sorumluluğunuzun olduğunu unutmadan daha çok kitap okuyarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.
Her yarışmada yarışmanın doğal kuralı olarak dereceye girenler olur ama bu yarışmada yarışmaya katılan tüm gençlerimizin kazançlı çıktığına inanıyorum. Böylesi anlamlı ve güzel bir etkinliği düzenleyen okul idaresi ve tüm öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinlik toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 02BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 03TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 04İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 05EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 06TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 07Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 08Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 09BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 10Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 11ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 12MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
- 13ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON HAFTAYA KALDI
- 14Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 15MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Henüz Yorum yok