
VALİ CANALP “TALEPLERİ DİNLEYİP, SÖZ VERECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ‘Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm’ mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Huzur Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle buluşması programı öncesi mahallede hizmet veren, Batman Belediyesi Huzur Mahallesi İtfaiye Şube Müdürlüğü ile Ahmet Kaya Halk Kütüphanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Huzur Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Canalp “Devlet burada, millet burada ve şimdi hizmet zamanı. Hem belediye anlamında hem de genel kamu hizmetleri anlamında, yürütülen çalışmaların neler olduğunu paylaşacağız. Daha sonra mahalle muhtarımızdan mahallenin ihtiyaç ve taleplerini dinleyeceğiz, akabinde sorun ve talepleri olan vatandaşlarımıza söz vereceğiz” dedi.
Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Akabinde Valimiz; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; kanalizasyon, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma ve ibadethane gibi taleplerini dinledi.
Huzur Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 03NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 04Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 05LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 06SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 08KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 09Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 10MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1150 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 12REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 13BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 14Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 15BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok