
"Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız"
Bu yıl 21'incisi düzenlenen 26-29 Ocak tarihleri arasındaki İstanbul Beylikdüzü'nde EMİTT Fuarına Batman’ın kurum-kuruluş ve STK'larıyla katılmasıyla birçok ili geride bıraktığı belirtildi.
Fuarda Batman standının açılışına katılan Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, eski Milletvekili Faris Özdemir, Batman Belediye Melis üyeleri, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Borsa Meclis Başkanı Beşir Altunç, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, TÜRSAB Yönetimi, Bat-Der Başkanı Fikret Özperk ve bazı işadamları katıldı.
Batman standında olan ilgi diğer illerinkini geride bırakırken, tanıtım materyallerinin sık sık dağıtıldığı stanttaki kalabalık ve hareketlilik dikkat çekti.
Vali Ahmet Deniz ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, standa gelen konuklara tanıtım ürünlerini hediye etti.
21. EMİTT fuarında Batman'ın güzel şeylerle anılmak istediğini belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, " Tarihi, kültürü, turizmi, doğası ve her şeyden öte havası gibi insanları da sıcak olan Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız. Batman huzurlu ve güvenli bir kent. Zor süreçlerde dimdik ayakta kalmayı başardı. Batmanlılar güzel şeylerle anılmak istiyor. Batman hak ettiği yatırımları bulmaya devam edecek. Çünkü her şeyin en güzelini hak ediyor. Batman, turizm pastasından hak ettiği payı alacak. Batman'ın tanıtım materyalleri çok çeşitli ve dikkat çekici. Tanıtım materyallerinde de bir çok ilin önündeyiz. Batman standındaki birlik ve beraberliği, diğer illeri de geride bıraktı. Batman, EMİTT fuarında iyi bir sınav veriyor. Standımızın sürekli dolu olması bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok