“BATMAN’I GURURLA TEMSİL EDİYORLAR”
Başkan Yılmaz’dan Batman’ın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına destek mesajı.
Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü’ne destek mesajı yayımladı.
“BATMAN’I GURURLA TEMSİL EDİYORLAR”
Başkan Yılmaz, Batman Engelliler Spor Kulübünün şehri başarıyla temsil ettiğini vurgulayarak, kulübe daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “Bizler Batmanlılar olarak şehrimizi temsil eden ve tanıtımına katkı sağlayan spor kulüplerinin gerekli desteği görmesi bizim için çok önemli. Bu, sadece futbol, değil, basketbol,voleybol ya da dövüş sporları fark etmiyor. Hepimiz, Batman’ın adını duyuran bu takımların arkasında durmalıyız” dedi.
“GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLUYORLAR”
Başkan Yılmaz, sporun toplum üzerindeki olumlu etkisine de değindi. Spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor ve onlara bir gelecek inşa ediyor. Bu nedenle sporun her alanında faaliyet gösteren kulüplerimizi teşvik etmeli ve gençlerimize sporu sevdirmeliyiz. Batman’ın adını başarılarla duyuran bu kulüpler, gençlerimize örnek oluyor diye konuştu. Başkan Yılmaz, Batman Engelliler Spor Kulübü’nün özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılmasında da önemli bir rol oynadığını belirtti. Yılmaz, "Bu sporcularımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri lazım. Toplum olarak onların yanında olmalı, onlara her türlü desteği vermeliyiz. Bu takım, sadece sportif başarılarıyla değil, toplumun her kesimini kucaklayarak büyük bir misyon üstleniyor" ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz, 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdüren tekerlekli sandalye takımımızın 10 Kasım da çıkacağı ilk maçında ve sezon boyunca oynayacağı maçlarda gereken desteğin sağlanması çağrısında bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok