Batman'da faaliyet gösteren şehir içi minibüsçüler esnafı, düzenledikleri basın açıklamasıyla kentte yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin olduğunu belirterek duruma tepki gösterdiler. Yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını ifade eden minibüsçüler esnafı, yetkililerin buna asla izin vermemesi gerektiğini söylediler.
Minibüs esnafı adına basın açıklamasını okuyan Şehmus Can, Batman'daki tüm minibüsçüler esnafı olarak yeni hattın açılmasına karşı olduklarını belirtti.
Yeni hattın açılmasındaki tek amacın rant olduğuna işaret eden Can, "Şehir içi minibüsçüleri olarak yeni minibüs hattı açtırmak isteyen kişilere tepki gösteriyoruz. 5-6 kişilik bir şebeke sürekli rant peşinde, hat açma peşindeler. Eğer bu hatlar açılırsa vatandaşlar mağdur edilecektir. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu rantın önüne geçmeleridir. Bu fırsatçılara izin verilmemelidir." dedi.
Yeni bir hattın açılmasına ihtiyacın olmadığını aktaran Can, "Rantçılar Balpınar'dan ilçe garajına kadar bir hat açmak istiyor. Zaten Balpınar Belediyesi gereken hizmeti veriyor. Mobil hattı olarak 43 tane arabamız hizmet vermektedir. Yeni hat açmak isteyen kişilerin amacı hizmet değildir. Üniversite hattı olarak da 60 tane araç hizmet veriyor. Şu anda yeni bir hatta ihtiyaç yoktur." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 02235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 03TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 04ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 05BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 06BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 07BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 08BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 09YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 10“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 11Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 12VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 13Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 14Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 15Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!




Henüz Yorum yok