
DEVA Partisinden Engelli Duyarlılığı
DEVA Partisinden Engelli Duyarlılığı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA ) Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve beraberindeki heyet ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Batman Bedensel Engelliler Spor Klübünü ziyaret etti.
.Ziyarette misafirleri Batman Bedensel Engelliler Spor Klübü antrenörü Abdullah Bayram ve Sporcular karşıladı.
Deva partisi il başkanı Melik Müjdeci ziyarette; “Batmanlı sporcuları ziyaret ederek onlara moral vermek istediklerini aktararak, Engelleri tanımayan, engelleri bir bir aşıp Batman’ı Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 1.Liginde yer alan sporcularımızla beraber olmak bizim için büyük gurur.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, engellilerin sorunlarını anlatmak, farkındalık oluşturmak için sadece bir gün değil, her gün çaba ortaya konulması gerektiğini ifade ederek, “Dünyada gelişmişlik düzeyini gösteren bir olgu da engellilere uygun şehirler yapmak, onlara istihdam oluşturmak ve sosyal hayata katılımlarını tam olarak sağlamaktır. Ne yazık ki ülkemizde henüz bu konularda ciddi başarılar elde edildiğinden söz etmek mümkün değil. Özellikle engellilere uygun bir şehirleşme yapısı, hem engellilerin istihdamına katkı sağlayacak hem de sosyal hayata katılımlarına destek olacaktır. Şehirlerimizin ve tüm yapıların hızlı bir şekilde dönüşüme alınması elzemdir.
.jpg)
Bugün kendini sağlıklı olarak nitelendiren her birey yarının bir engelli adayıdır. O nedenle, bugün elinde fırsat bulunan tüm bireylerin, engellilerin daha iyi bir hayat sürdürebilmesi için çaba ortaya koyması gerekiyor. Düşüncelerdeki engelleri ortadan kaldırmadan, diğer engelleri ortadan kaldırmak ise mümkün değil. Her şeyden önce düşüncelerdeki engellerin olmadığı bir Türkiye hayalimiz var. Bunun için her zaman farkındalık çalışmalarımız olacak ve bir aile olma bilinciyle toplumdaki her kesimi kucaklayacağız, birlikte çalışacağız. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, sıhhat, huzur diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Deva partisi il başkanı Melik Müjdeci ziyarette; “Batmanlı sporcuları ziyaret ederek onlara moral vermek istediklerini aktararak, Engelleri tanımayan, engelleri bir bir aşıp Batman’ı Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 1Liginde yer alan sporcularımızla beraber olmak bizim için büyük gurur." (Alican Atak)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 02“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 03“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 04BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 05ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 06YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 08Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 09“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 10VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 11OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 12ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 13HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 14JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 15Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
Henüz Yorum yok