Batman'da hırsızlık iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli tutuklandı
Batman İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık yaptığı belirtilen 6 kişi ile uyuşturucu bulunduran 3 şüphelinin gözaltına alındığı, bunlardan biri kadın 2 şüphelinin ise tutuklandığı belirtildi.
Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi ile Yeni Mahalle'de 2 kişinin cep telefonu ile bin TL'sinin yağmalanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüphelinin gözaltına alındığı, bunun, tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.
Yine Belde Mahallesi'ndeki bir ikamette meydana gelen 2 adet dizüstü bilgisayar ile bir sırt çantası hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli kadının suçüstü yakalandığının aktarıldığı açıklamada, şüphelilerden birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, diğeri hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı kaydedildi.
Bir araç kiralama firmasından kiralanan 2 ayrı aracın süresi dolmasına rağmen firmaya teslim edilmediği ihbarının alınması üzerine yapılan çalışmalarda, bahse konu 2 araç ile birlikte 3 şüphelinin yakalandığının ifade edildiği bir diğer açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.
Öte yandan, tren garı içerisinde ve çevresinde biri yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişinin yapılan üst aramasında toplam 26 gram esrar ele geçirildiğinin bildirildiği açıklamada, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan bu şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 02BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR
- 03“Esnafın Yanında Olan Bir Oda Anlayışını İnşa Ettik”
- 04BELEDİYEDEN 100 ÇİFTE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 05AFAD’DAN VALİ CANALP’A KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
- 06Petrolspor’dan deplasmanda altın değerinde galibiyet
- 07“KHK ve Kayyım uygulamaları toplumsal barışı zedeliyor”
- 08ÇİFTÇİ “GENÇLERİMİZİ MESLEKSİZLİĞE TESLİM ETMEYELİM”
- 096 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10BESO BAŞKAN ADAYI UYANIK, PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
- 11BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ
- 12ÇİÇEK’TEN PETROL-İŞ’E ZİYARET
- 13PWK YÖNETİMİNDEN YEREL DERNEKLERE ZİYARET
- 14Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 15Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor




Henüz Yorum yok