
DİCLE KART'TAN HAFTA SONU MESAİSİ
Batman Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrenci kart taleplerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle Dicle Kart Servisi’nde hizmet saatlerini genişletme kararı larak hafta sonu mesai yapacağını duyurdu.
Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Dicle Kart Servisi, talepleri karşılayabilmek amacıyla bu hafta sonu, 21-22 Eylül tarihlerinde ve önümüzdeki hafta sonu cumartesi ve pazar günleri de aynı saatler arasında aralıksız hizmet verecek. Dicle Kart Servisi’nin yoğun talebe cevap verebilmek için hafta sonları da çalışacağını duyuran Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, öğrenci kartı almak isteyenlerin işlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde halledebilmesi için ek önlemler aldı.
Kart başvurusu yapmak isteyen öğrenciler, hafta içi olduğu gibi hafta sonu da aynı saatler içinde Dicle Kart Servisi’ne başvurabilecekler. Kart taleplerinin hızla sonuçlandırılabilmesi için personel sayısının da arttırıldığını ve herhangi bir aksaklık yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyleyen İşletme İştirakler Müdürlüğü, öğrenci kartı hizmeti dışında belediye bünyesinde sunulan diğer hizmetlerle ilgili de vatandaşları bilgilendirmeye devam edeceğini duyurdu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 02Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 03ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 04MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
- 05ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON HAFTAYA KALDI
- 06Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 07MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 08AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 10Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 11LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 12SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 13SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 14KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 15Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
Henüz Yorum yok