
Batman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Batman İl Koordinasyon Kurulunun 2016 yılı 4'üncü Dönem Toplantısı, Vali Vekili Sedat İnci başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirildi.
Toplantıya, Batman'daki kamu kurum müdürleri ve ilgili yetkililer katıldı.
Vali Vekili İnci toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, Batman'da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Batman'da yatırımcı kuruluşlar üzerinden yürütülen 16 kuruluşa ait 276 adet projenin bulunduğunu belirten İnci, “Bu projelerin toplam proje tutarı 3 milyar 56 milyon 958 bin TL olup, bu projeler için 2016 yılı 4. dönem itibariyle 828 milyon 716 bin TL harcama yapılmış olup, 2016 yılında ayrılan ödenek tutarı ise 542 milyon 813 bin TL’dir. Bu ödeneğin 201 milyon 845 bin TL’si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerekleşme oranı yüzde 32,19, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 36,25 olmuştur.” dedi.
İnci, yatırım programında bulunan 16 kuruluşa ait 276 projenin durumları ise biten proje sayısının 71, 149 projenin devam ettiğini, 34 projenin ihale aşamasında olduğunu, 22 projenin henüz başlanamayan projeler arasında yer aldığını belirtti. İnci, bu projelerin 29’unun tarım sektörü, 84’ünün ulaştırma sektörü, 6’sı madencilik, 33’ünün eğitim, 41’inin enerji sektörü, 16’nın sağlık sektörü, 8’sinin yükseköğretim ve 59’unun bunun dışındaki diğer kamu hizmetleriyle ilgili olduğunu ifade etti.
Toplantıda il ve ilçelerdeki sorunlar ile buralara yapılan yatırımlar masaya yatırılarak görüş alış verişinde bulunuldu.
Toplantıda kamu kurum müdür ve yetkilileri tarafından hazırlanan, yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının 2016 yılı 4'üncü dönem Yatırımcı Kuruluş Dönem Raporu, Yatırım Projeleri İzleme Raporu, Yatırım Projeleri Çalışma ve İş Programı Genel Değerlendirme Raporları, Vali Vekili İnci’ye sunuldu.
Toplantıya katılan kurumlar, kendi çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek, yapılan ve yapılması planlanan yatırımları geniş kapsamlı bilgiler sundu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok