
DÖNE GEVHER RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
30 Kaım 2024 tarihinde yapılacak bütçe mitingi için Batman'a gelen KESk Kadın Sekreteri ve beraberindeki heyet Batman basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Radyo Yüksel'de Mert Atalay'ın sunduğu programa konuk oldular.
Batman'da Bölgesel yayın yapan Radyo Yüksel'e konuk olan KESK - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, Kadın Sekreteri Döne Gevher ve BTS - Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası MYK üyesi Nazım Sarsılmaz 30 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan bütçe mitingine katılım için çağrıda bulundular.
GEÇİNEMİYORUZ
Döne Gevher "Yoksulluğa karşı mücadele de irleşiyoruz. Ülkeyi yönetenler yaptıkları birbirinin kopyası bütçeler ile tercihlerini hep patronlardan, zenginlerden, sermayeden yana kullanıyor. Bizi yok sayıyor.
Emekçilerin haklı talepleri hiç dikkate alınmadı. Kamu gider ve gelirlerin belirlenmesinde bizlere hiç bir söz hakkı tanınmadı. Yani bütçe hakkımız yok sayıldı.
Sürekli kutuplaştırıcı, çatışmacı politikalar, insan haklarının yok sayıldığı, adaletsiz uygulamar tüm kesimlerde gğvensizlik ve gelecek kaygısını büyüttü.
Kısacası bugüne kadar yapılan bütçelerde aslan payı hep sermayeye, patronlara, savunma ve güvenlik adı altında silah sanayisine çatışma ve savaşa ayrıldı." diye konuştu.
30 KASIM 2024'TE ANKARA'DA BULUŞUYORUZ
BTS MYK üyesi Nazım Sarsılmaz " Tüm kamu emekçilerini, halktan, emekten yana bütçe talebini yükseltmeye karşı mücadelede birleşmeye 30 Kasım 2024 Cumartesi günü Ankara'da emeğin kürsüsünü kuracağımız mitinge katılmaya çağırıyoruz. Gelin insanca yaşamaya yetecek bir ücret, adil bir vergi sistemi, halk için - emek için bütçe, güvenceli iş, güvenli gelecek için omuz omuza verelim" açıklamalarında bulundu. (Faruk ÇİFTÇİ)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 02İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 03EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 04TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 05Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 06Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 07BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 08Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 09ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 10MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
- 11ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON HAFTAYA KALDI
- 12Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 13MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 14AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
Henüz Yorum yok