
Hz Muhammed'in hayatını okuma etkinliği
Kütüphaneler Haftası ve Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hasankeyf Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Batman’ın antik kent Hasankeyf ilçesindeki seyir terasında Hz Muhammed'in hayatı temalı kitaplarını okumak için bir araya geldiler.
Kitap Okuma etkinliğine Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman, Okul Müdürü Abdulhakim Yıldız, Hasankeyf Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Akkoyun, Atatürk İlkokulu Müdürü Selahattin Yelboğa, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İlçe Kaymakamı Baygüven ve beraberindekiler, Atatürk İlkokulu ve Hasankeyf Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 20 dakika kitap okuduktan sonra Kaymakam Baygüyen öğretmen ve öğrencilere yönelik okumanın önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.
Konuşmasında kitap okumanın önemine vurgu yaparak, kitap okuma organizasyonunu yapan başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Hasankeyf Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Kitap okuma etkinliğinin ardından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle yeniden dizayn edilen Hasankeyf Ortaokulu kütüphanesinin açılışını yapmak üzere Kaymakam Faruk Bülent Baygüyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül ve Şube Müdürü Edip Kocaman okulu ziyaret ettiler.
Kütüphane açılışını Baygüven ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül birlikte yaptı. Baygüven, kütüphanenin düzenlenip yeniden okula kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca Baygüven, okulda en güzel ve özel mekânın kütüphane olması gerektiğini belirterek, insana ve kitaba yatırım yapanın kaybetmeyeceği bir dünyada yaşadığımızı dile getirdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok