“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
İstanbul Yenikapı’da “Batmanlılar Buluşması” etkinliği kapılarını ziyaretçilere açtı.
Batman’ı sahip olduğu tüm değerlerle tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri açılış töreni ile başladı.
İstanbul Yenikapı’da, İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen etkinlik 19 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Tanıtım günlerinin açılış konuşmasını yapan İBDF Başkanı Recep Taşkıran, huzur ve hoşgörü kenti Batman'ı 4 gün boyunca Yenikapı etkinlik alanında en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, tüm katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İBDF Başkan Vekili Aysel Sili açılış konuşmasında “Batman’ımızın tarihi ve kültürel zenginliklerini Türkiye’nin aynası İstanbul’da tanıtmak amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Hür Dava Partisi – (Hüda Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu şunları söyledi.
Yapıcıoğlu “Bu tür etkinlikler şehirlerin tanıtımı için önemlidir. Uzun zamandan beri görüşeme fırsatı bulamadığımız hemşerilerimizi bu tür etkinliklerde görme, hal ve hatırlarını sorma fırsatı bulabiliyoruz. Bu etkinliği tertipleyen hemşerilerimizin bir araya gelmesini sağlayan ve Batman’ımızın tanıtımına katkı yapmasını sağlayan başta federasyon yetkililerimize ve tüm Batman derneklerinin yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin hayırlar getirmesini, sulh, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
Açılış törenine Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Sıddık Çiftçi ile çok sayıda Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından davetliler hep birlikte Batman Tanıtım Günlerinin açılış kurdelesini kesti.
Açılış sonrası, protokol üyeleri programa katılan davetlilerle birlikte stantları tek tek dolaşarak, Batman ürünleri hakkında bilgi aldı.
Ayrıca Papo Erbane ekibiyle sahnedeki yerini aldı. Bedrettin Coşkun’un ardından halk oyunları gösterisi eşliğinde halaylar çekildi. (Faruk Çiftçi)



Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok