AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Batman SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık’ın 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, iftar programları ile Kamu Kurum çalışanları ziyaretleri devam ediyor.
Kurumlarda vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları, TPAO Batman şubesi, Batman TPIC İl Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldikten sonra ASRİAD Batman Şubesini ziyaret ettiler.
‘HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’
Milletvekili adayı Ziver Özdemir şöyle dedi; Gercüş’e bağlı köylerimizi ziyaret ettik, Allah’ın izniyle gitmediğimiz köy hizmet götürmediğimiz insanımız kalmayıncaya kadar hizmete devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece İl ilçe değil, köylerimiz dahil bütün Batman’ın sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.
‘İŞADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’
.jpg)
Milletvekili adayı Murat Güneştekin yapmış olduğu açıklama da; “Milletvekili adayımız Mehmet Şat ile birlikte Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, ekibimizi tanıttık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine teşekkür ederiz. ASRİAD Batman Şubesi'nin düzenlediği iftar programına sanayici iş adamlarımızla birlikte katıldık. Yeni sistemle birlikte bürokratik işlemlerin daha hızlı yürümesini sağlayarak sanayici iş adamlarımızın önünü açmak için önümüzdeki dönem de de hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz” Dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok