Batman'da uyuşturucu sorunu masaya yatırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen 'Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda Batman'da yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında masaya yatırıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, ilgili kamu kurum yöneticileri ve Yeşilay Batman Şubesi Başkanı katıldı.
Vali Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü'nden görevli Sosyolog Mehmet Erdem'in uyuşturucu ile mücadele kapsamında Batman'da yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından bir sonraki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü.
Batman'da uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde azim ve kararlıkla mücadele ettiğini belirten Şahin, Batman'daki metruk binaların büyük oranda yıkıldığını, okulların çevrelerinde denetimlerin artırıldığını ve okullarda kamera sisteminin büyük oranda tamamlanarak kent güvenlik sistemine entegre edildiğini söyledi.
Şahin, il merkezinde ve ilçelerde kamuya açık parklara kamera takılması konusunda ilgili kurumlarca gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Toplantı, uyuşturucu ile mücadelede yürütülecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok