LİG'İN ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ...
LİG'İN ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ...
TPAO Batman Petrolspor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu, Kristal Park'ta düzenlediği Basın Toplantısında Kulübün devir işlemleri ve transfer sürecini değerlendirdi.

Toplantıda konuşan Kulübün yeni Başkanı Mustafa DEMİR, Kulüp borçlarının tamamının ödendiğini, daha önce anlaştığımız Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay hocamızla yaptığımız istişareler sonucunda prensipte anlaştığımız Futbolcuları Batman'a davet ederek sözleşme imzaladıklarını ve güçlü bir Petrolspor için transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Yeni oluşturdukları Yönetim Kurulu olarak uyum içinde çalıştıklarını ve sorunsuz bir transfer sürecini ve hazırlık kampı için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyerek her türlü öneri ve eleştiriye açık olduklarını söyledi. Kulüp isminin bundan sonra TPAO Batman Petrolspor olacağını söyleyen Demir, TPAO'nun şimdilik 40 milyonluk maddi destekte bulunduğunu ve bunun devam edeceğini ifade etti.
Taraftarlara ilişkin gelen soruya ilişkin olarak da konuşan Mustafa Demir, taraftarlarımız bizler ve kulübümüz için önemi büyüktür. Taraftarlarımız için elimizden geleni yapacağız maçlara ulaşım konusunda ise gerekli araç desteğinin sağlanması için gerekli çalışmaları yürüteceklerini söyledi.
Transfer konusunda dikkatli davrandıkları belirten Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Yönetim kurulu olarak Teknik Direktörümüz Akçay ile istişarelerde bulunarak en doğru kararlar almaya gayret ettiklerini ve Petrolspor olarak Transfer şampiyonu değil lig'in şampiyonu olmak istediklerini belirterek yapacağımız yerinde transferlerle sezona güçlü bir şekilde başlamak istediklerini vurgulayarak sözlerine son verdi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok