Petrolsporlu Atletlerden madalya yağmuru
Bursa da yapılan Özcan Kutlu U-14 küçükler Türkiye şampiyonasına katılan Petrolsporlu atletler 8 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.
Cuma günü Gülle atma branşında piste çıkan minik atletlerden Muhammed Efe Kol 8.82'lik atışı ile Türkiye şampiyonu olurken, İsmail Badem ise 8.68 ile Türkiye ikincisi olarak madalyalarını aldılar.
Uzun atlama branşında yarışan İsa Arslan 4.82 atlayışı ile Türkiye 5 ve 1000metre de yarisan Enes İlhan ise 3.07 koşarak Türkiye 5 olarak madalya kazandılar.
Yürüyüşçülerimiz 4 madalya kazandılar
Cumartesi günü yapılan 2000 metre yürüyüş şampiyonası'nda piste çıkan Batman Petrolsporlu atletler 3 Türkiye 2.ve 1 adet Türkiye 3 madalyası kazandılar.
Özkan Aydın, Aleyna Yağmur Karakoç, Osman Ekinci Türkiye 2 olurken, Şevval Evin Çınar Türkiye 3 oldu. Sporcuların elde ettikleri başarı Petrolspor yönetimini sevince boğdu.
Tpao Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp başkanı Murat Karataş yaptığı açıklamada "Okul elemeleri sonucunda Atletizm branşında takımımıza kazandırdıgımız ve antrenmanlarını tesislerimizde sürdüren öz ve öz Batman'lı sporcuların elde ettikleri Türkiye şampiyonlukları gurur vericidir. Buda altyapı Atletizm takımlarımızın bilimsel olarak çalıştıkları ve bunun neticesinde emeklerinin karşılığını aldıklarını göstermektedir. Katkılarından dolayı antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.


.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 02VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 03TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 04PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 05BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 06KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 07MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 08ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 09Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 12Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 13EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 14Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 15Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi




Henüz Yorum yok