BÜ’de ilk rektör adayı açıklandı
Daha önce rektör yardımcılığı da yapan Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, yaptığı açıklamada, Batman Üniversitesi rektörlüğüne aday olduğunu duyurdu.
Adaylığını açıklayan Durmuş, “Mensubu olmaktan şeref duyduğum ve bünyesinde 30 yıldır akademisyen ve idareci olarak hizmet ettiğim üniversite camiasında; gelecekte önemli yer ve konuma gelmesini hedeflediğimiz Batman Üniversitesi’nin önümüzdeki aylarda yapılacak olan rektörlük seçimlerine, hedeflerimiz doğrultusunda, rektör adayı olduğumu açıklamaktan onur ve mutluluk duymaktayım.” dedi.
Üniversiteyi gelişen ve değişen dünya üniversitelerinin seviyesine ulaştırmak için aday olduğunu belirten Durmuş, “Hızla gelişen ve değişen küresel dünyada üniversitemizi, gelişmiş ülkelerin üniversiteleriyle entegre ve onlarla her alanda rekabet edebilir bir bilim merkezi haline getirmek en önemli misyonumuz olacaktır. Akademisyen odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde bilimsel araştırma ve faaliyetlere üniversitemizin imkânları çerçevesinde her türlü destek verilecek ve bilimsel çalışmaların niteliğinin artırılması sağlanacaktır. Bilim ve teknolojide farklı ve yaratıcı fikirleri olan, serbest ve özgür düşünebilen bireylere sahip, bütün görüşlerin olabildiğince akademik düzeyde özgür bir şekilde tartışılabildiği üniversite, bir başka hedefimiz olacaktır. Herhangi bir izmin ve ideolojik yapıya ait ilkelerin öğretildiği ve herkese bu doğrultuda tek tip elbise giydirilmeye çalışıldığı bir üniversite asla olmayacaktır.” diye konuştu.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 02Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 03
- 04ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 05AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0611 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 07MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 08BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 09BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 10KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 11MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 12YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 14ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 15BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA




Henüz Yorum yok