
DEVA PARTİSİ İL VE İLÇE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ
DEVA’da ‘istifa’ depremi
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, il başkanlığından istifa ederken Hasankeyf İlçe Başkanı M. Emin Bulut ve yönetim kurulunda görev alan 25 kişi istifa etti.

“ÜLKEM İÇİN MÜCADELEM DEVAM EDECEK”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 3,5 yıl boyunca büyük bir özveri ve emek ile Deva Partisi Batman İl Başkanı olarak sürdürdüğüm görevimden istifa ediyorum. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden partimizin adını ve logosunu kıymetli vatandaşlarımıza ulaştırmak, onların sorunlarına kulak vermek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden ciddi bir çaba ortaya koyduk ve dile getirdiğimiz konuların çözüme kavuşturulması ile Batmanımıza katkı sunmaya çalıştık. Batman’ın 49 mahallesi ve 32 merkez köyünün tamamına ek olarak tüm ilçelerinde ve beldelerinde şehrimizin menfaatini ele almak amacıyla stand, mahalle, pazar ve esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşlarımız ile defalarca bir araya geldik. Siyaset ortamının oldukça zor olduğu, korku ve baskı ikliminin hâkim olduğu ve ciddi bir medya ambargosu olduğu halde DEVA bayrağını büyük bir inançla cadde cadde, sokak sokak dalgalandırdık. Yaptığımız istişareler sonucunda önümüzdeki kongre sürecinde teşkilatlarda görev almak isteyen arkadaşlarımıza yer açmak amacıyla istifa etme kararı almış bulunmaktayız. Görev alacak arkadaşlara başarılar dileriz. Benimle beraber yol yürüyen ve emek veren tüm yol arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Bir birey olarak memleketim ve ülkem için mücadelem ilelebet devam edecektir.”

PARTİDEN İSTİFA EDENLER:
İl Başkanı Melik Müjdeci ile birlikte partiden istifa edenler: Hasankeyf İlçe Başkanı M. Emin Bulut, Av. Ahmet Mazlum Demir, Adnan Kavuştur, Kezizer Sizer, Vefa Kavşut, Siraç Bulut, Av. Mehmet Akdağ, Durmaz Adanır, Serhat İş, Devran Karaer, Bilal Kayran, Özlem Şilan Türk, Hediye Akdeniz, Bülent Kurt, Av. Talat Ayhan, Betül Kızılkan Ekmen, Şükran Güzel, Ali Bozyiğit, Abdulhekim Aslan, Ekrem Bilgir, Fırat Taşdemir, Ahmet Ekinci, Ümran Başar, Adnan Pektaş, Abdulalim Öztoprak ve Sinan Doğu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok