“Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı.
Açılışa; Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, tarım çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin 1 Ağustos’a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından açılan sergiyi gezen ziyaretçiler, eserleri beğeniyle inceledi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, “Tarım ve Orman Bakanlığımızca 10’uncusu düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ konulu resim sergimizi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda açtık. Bakanlığımız özellikle kırsal alanda çok değişik, ilginç ve çiftçilerimizin yaşamlarını anlatan fotoğraflarla ilgili her yıl bir takım yarışmalar düzenlemektedir. Bu yarışmalarda profesyonel ya da amatör fotoğrafçılarımız Anadolu’nun değişik bölgelerinde çiftçilerimizin yaşamını anlatan fotoğrafları çekip yarışmaya göndermektedirler.” dedi.
Kiyas, “Her yıl bakanlığımız yarışmalar sonucu sergileme ödülü alan fotoğrafları sergiliyoruz. Batman’da özellikle öğrencilerin ve giriş çıkışların yoğun olduğu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda fotoğraflarımızı sergiliyoruz. Bu yıl çoğu ilk kez sergilenen fotoğraflarımız var. Sergimiz 3 gün açık bulunacak. Yoğun olarak öğrenciler ve vatandaşlar gelip sergimizi gezmektedir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok