TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, Siverek ilçesinde ve Kahramanmaraş’ta okullarda meydana gelen silahlı saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, yaşanan olayların asla kabul edilemez olduğunu vurgulayarak bir kınama mesajı yayımladı.
EĞİTİM ORTAMINDA ŞİDDETE TEPKİ
Genel Başkan Yardımcısı Tüzün, öğrencilerin ve öğretmenlerin bulunduğu eğitim kurumlarında yaşanan bu saldırıların toplum vicdanında derin yaralar açtığını ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Tüzün “Eğitim yuvalarımızda meydana gelen bu tür şiddet olayları hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu menfur saldırıları en güçlü şekilde kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
“TOPLUMSAL SORUMLULUK VURGUSU”
Genel Başkan Yardımcısı Tüzün, benzer acıların bir daha yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirlerin ivedilikle ve kararlılıkla alınması gerektiğini vurguladı. Genel Başkan Yardımcısı Tüzün “Bu tür trajik olayların tekrar etmemesi için toplum olarak daha duyarlı olmalı; ilgili kurumlar ise sorumluluklarını gecikmeksizin ve kararlılıkla yerine getirmelidir.” ifadelerini kullandı.
BİRLİK VE SAĞDUYU ÇAĞRISI
Genel Başkan Yardımcısı Tüzün, toplumsal birlik ve sağduyunun hayati önem taşıdığına dikkat çekerek “Şiddetin her türlüsüne karşı ortak ve kararlı bir duruş sergilemeli; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi korumak için el birliğiyle hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok