ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
Batman İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların en temel ihtiyacı olan sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimini güvence altına almak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Çarıklı Köyü’nde 4 katlı, 20 metre yüksekliğinde ve 100 ton kapasiteli ayaklı içme suyu deposu tamamlanarak hizmete sunuldu.
Yeni su deposu sayesinde köyde yaşayan vatandaşların özellikle yaz aylarında artan su ihtiyacı karşılanacak, suyun düzenli basınçla iletilmesi sağlanacak ve olası kesintilerin önüne geçilecek. Böylece hem günlük yaşam kalitesi yükselecek hem de sağlıklı içme suyuna erişimde önemli bir adım atılmış olacak.
Vali Ekrem Canalp, yapılan yatırımın önemine dikkat çekerek “Vatandaşlarımızın içme suyuna kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde ulaşabilmeleri bizim için en öncelikli konulardan biridir. Çarıklı Köyü’nde hizmete aldığımız bu yeni içme suyu deposu ile hem suyun düzenli basınçla iletilmesini sağlıyoruz hem de yaz aylarında artan ihtiyacı karşılıyoruz. İl Özel İdaremiz, sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarını da gözeterek kalıcı ve sürdürülebilir yatırımları hayata geçirmeye devam edecektir” dedi.
İçme suyunun insan sağlığı açısından taşıdığı hayati öneme vurgu yapan İl Özel İdaresi yetkilileri, temiz suya erişimin sadece bir altyapı hizmeti değil, aynı zamanda sağlıklı nesillerin yetişmesi için temel bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Çarıklı Köyü’ndeki yeni su deposu da bu anlayışla bölge halkının kullanımına kazandırıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok