Harabe evde yaşam mücadelesi veren ailenin yardım talebi
Batman merkeze bağlı Balpınar (Gresira) beldesi Yeniköy Mahallesi'nde harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Erden ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.
Yaklaşık 7 yıl önce hastalığı nedeniyle eşi ve çocukları tarafından terk edildiğini, daha sonra yeniden evlenerek eşiyle hayata tutunmaya çalıştıklarını söyleyen Abdurrahman Erden, tek isteğinin yıkılmak üzere olan evinin onarımının yapılması olduğunu söyledi.
Kalp rahatsızlığı ve sara hastası olduğundan dolayı çalışamadığını belirten Erden, "Yaklaşık 8 yıldır kalbimden ameliyatlıyım. Bir iş yapamıyorum. Tek gelirim devlet tarafından 3 ayda bir verilen özürlü maaşımdır. Yaklaşık 35 yıldır evim bu halde, artık yıkılmak üzeredir. Her yağmur yağdığında su komple eve giriyor. Damı naylon yaptım ama naylonun her tarafı delik olmuş, onu da tamir etmeye gücüm yok." dedi.
Kendilerine yardım elinin uzatılmasını beklediğini söyleyen Erden, "Hayırseverlerin yardımcı olmalarını istiyoruz. Yapılacak yardımlarla kendime yeni bir ev yapmak istiyorum. Arsa bizimdir ama ev yapma imkanımız yoktur. 35 yıl önce kendime bu arsayı almıştım. Her yağmur yağdığında tenekelerle evden su çıkarıyorum. Aldığım özürlü maaşıyla kendimi ve eşimin geçimini sağlıyorum. Evim yıkılmasın diye camiden aldığım sütunlarla evim ayaktadır. O sütunlar olmasaydı evim şimdi yıkılmıştı." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 02Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 03Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 04İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 05ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 06Güzellik sektörüne yeni soluk
- 07VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 08PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 09“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 10DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 112 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 12İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 13ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 14BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 15MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI




Henüz Yorum yok