KAPALI DURAK SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Kent merkezi ve köyler dahil olmak üzere il genelinde bulunan yolcu bekleme durakları, modern ve işlevsel yapılarıyla vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Batman genelinde toplam 820 yolcu bekleme durağı bulunuyor. Özellikle yazın sıcak hava koşulları ile kış aylarında yağışlı havalardan vatandaşların etkilenmemesi için kapalı durakların sayısı her geçen yıl artırılıyor.
DURAKLAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Durak altyapısının güçlendirilmesi ve modernizasyonu hedefi doğrultusunda son yıllarda önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Bu kapsamda 2022 yılında 75 yeni durak hizmete alınırken, 2023 yılında 19 kapalı durak kent ulaşım ağına kazandırıldı. 2025 yılında ise modern reklam panellerine sahip, ergonomik tasarımlı 50 kapalı durak daha vatandaşların kullanımına sunuldu.
HEM VATANDAŞA HİZMET HEM BELEDİYEYE KATKI
Yeni nesil kapalı duraklar yalnızca yolcuların bekleme konforunu artırmakla kalmıyor, aynı zamanda reklam panelleri sayesinde kentin görsel estetiğine katkı sunuyor. Reklam alanlarının genişletilmesiyle birlikte belediyenin gelir kaynaklarının çeşitlendirilmesine de destek sağlanırken, daha işlevsel ve sürdürülebilir bir durak sistemi oluşturuluyor.
KENTİN HER NOKTASINDA ULAŞIM KONFORU
Batman Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara da devam ediyor. Kent merkezinden kırsal yerleşim alanlarına kadar uzanan durak ağıyla ulaşım hizmetlerinin daha erişilebilir, güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok