EZACILARDAN SAHRA ECZANE
Eczacılarımız Adıyaman’da sahra eczanesi kurdu
Batman Eczacılar Odası Başkanı Adnan Bayhan, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sürecinde oda olarak yapmış oldukları yardımlar, çalışmalar ve deprem bölgesindeki faaliyetleriyle ilgili açıklamada bulundu.
“İNSANİ YARDIMLARI BÖLGEYE GÖNDERDİK”
Depremin başladığı ilk günden itibaren Batman, Siirt ve Muş’taki meslektaşlarıyla bir kriz masası oluşturduklarını belirten Oda Başkanı Adnan Bayhan, “Burada Batman Eczacı Odasında gerek gıda, gerek ilaç ve gerekse barınma noktasında ne ihtiyaç duyuluyorsa, meslektaşlarımızla elbirliğiyle ilk günden itibaren bunun hazırlıklarını yaptık. Depremin ikinci gününde 1 tır dolusu ilaç, battaniye ve gıda malzemeleri başta olmak üzere insani yardımları hemen bölgeye gönderdik. Adıyaman özelinde oraya yardımları ulaştıran ilk eczacı odası Batman Eczacı Odası’ydı. Ondan sonraki gün ikinci tırı ve bir sonraki gün de üçüncü tırı gönderdik” dedi.
“HERGÜN 5 ECZACIMIZ GÖREV ALIYOR”
Adıyaman’da kurulan Eğriçayır sahra hastanesinde Batman, Erzurum ve Van Eczacı Odalarıyla birlikte sahra eczanesi kurduklarını belirten Başkan Bayhan, “Batman başta olmak üzere, yurdun dört bir tarafından meslektaşlarımızın gönderdiği ilaçları vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırdık. Bölgedeki kötü şartlara rağmen meslektaşlarımızla beraber depremzelerin ilaç ve sağlık konusundaki hizmetleri layıkıyla yapmaya devam ediyoruz. Bugün depremin 9’uncu günündeyiz, bu 9 gün içerisinde Batman’dan nöbetleşe her gün 5 eczacımız aktif olarak Adıyaman’a gitmekte ve oradaki eczanelerde görev almaktadır. Batman’daki tüm eczacılarımız, özellikle Muş’taki eczacı arkadaşlarımızla birlikte eksik ürünleri kendi cebimizden alıp Adıyaman’a göndermeyi sağlıyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 02KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 03BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 04BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 05MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 06BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 07KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 08PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0911 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 10NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 11BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 12VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 13ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 14324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 15DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM




Henüz Yorum yok