
KDP Genel Başkanı Bucak Radyo Yüksel'e Konuk Oldu
Kürdistan Demokrat Partisi (PDK/KDP) Genel Başkanı Sertaç Bucak, Mustafa Barzani’nin 37. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan anma programı için Batman’a geldi.
Partisinin il başkanlığı tarafından organize edilen anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Genel Başkan Bucak, RADYO YÜKSEL'de Dj Sibelin programına konuk oldu.Programda gazeteci Ferit TUNÇ'unn sorularını yanıtlayan PDK-KDP Genel Başkan Bucak ”Ölümsüz ulusal önder Mele Mustafa Barzani’nin 37. vefat yıldönümün anma etkinliği 6 Mart Pazar günü saat 13.00’da Vural Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Bizler de bu program için Batman’a geldik. Anma etkinliğine tüm Batman halkını bekliyoruz” dedi.
PDK Genel Başkanı Sertaç Bucak, sürece ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Biz insanların ölmesini isteyemiyoruz. Kentlerimiz, köylerimiz zaten yıllardır yakılıp yıkıldı. Kürtler bir ulustur. Bu ülkede Türkler ne hakka sahipse Kürtler de o hakka sahip olmalıdır. Bunun için barışçıl bir mücadeleyi benimsiyoruz. Kürtler yaşayarak mücadele etsinler. Biz çok öldük, yeter artık. Türkiye İran’dan daha demokratiktir. Ama Türkiye bir Avrupa devleti kadar demokratik değildir” dedi.
Program da sorulan , etkinliğiniz için neden Batman'ı tercih ettiniz ? sorusunu BUcak şöyşe yanıtladı: Diyarbakır'da ki olaylar malumunuz. Bböyle bir oetamda Diyarbakır da böyle bir etkinlik düzenlememizin doğru olmayacağını düşündük. Batman'da ki teşkilartımızdan da öyle bir talep gelince değerlendirip, etkinliğimiz Batman'da yapma kararı verdik. dedi.
Etkinliliğimide tüm Batmann haalkı ve özellikle Radyo Yüksel dinleyicilerini davet ediyoruz. Katılımlarınız bizleri onure edeccek dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok