
ŞEVKİ TAŞ: “ESNAFLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLDUK”
TAŞ BİNLERCE ESNAFA CAN SİMİDİ OLDUK
Batman Esnaf, Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri öncesi yeniden başkan adaylığını açıklayan Şevki Taş’a, Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifinden destek geldi.
Kooperatif Başkanı Hanefi Ekremoğulları, seçimlerde mevcut başkan Şevki Taş’ı desteklediklerini ifade etti.
.jpg)
TAŞ’A DESTEK KARARI ALDILAR
Batman Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanefi Ekremoğulları ve üyeleri, 15 Ocak’ta yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut Başkan Şevki Taş’ı desteklediklerini duyurdu. Gazetecilere açıklamada bulunan Öğrenci ve Personel Servisçiler Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanefi Ekremoğulları: “Esnafa desteği esirgemeyen, kooperatifi örnek bir kuruma dönüştüren Başkan Şevki Taş’ı Kooperatif olarak desteklerimiz sonsuzdur.” Daha sonra söz alan Esat Ekremoğulları ise: “Kardeşim Hanefi Ekremoğulları ile birlikte Şevki başkanı destekleme kararı aldık. Başkan Taş’ın yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.
.jpg)
BAŞKAN ŞEVKİ TAŞ: “ESNAFLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLDUK”
Daha sonra konuşan Başkan Taş ise şu açıklmada bulundu. Taş “Kooperatifimizde 5 asil üye, iki denetim, 3 üst kurul delegesi dışında bir yönetim yok. Bazı duyumlar alıyoruz buna açıklık getirmek zorundayız. Herkes yönetime girme vaadi veya ‘işe alım’ vaadinde bulunmak doğru değil. Kooperatifimizde 6 çalışanımız var, 3’ü kadrolu, 3 de geçicidir. Bu işi öğrenmek için çok zaman almak lazım. 22 Yıldır buradayım, hiçbir zaman kapım kapanmadı, geleni geri çevirmedim. Ayrıca bugüne kadar kimsenin malını icraya verip satmadık. İcralık olan olmuş, kredisini ödememiş yasalar gereği icralık olan var. Bunun yanı sıra bugüne kadar 200’ün üstünde şoförü kamyon sahibi yaptık. Kimseye de kefilsiz kredi sağlanmadı.” ifadelerini kullandı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok