Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Bir süre önce yapımına başlanan Bayındır Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı. Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun hasta yükünü azaltmaya yönelik yapılan semt polikliniği hasta kabulüne başladı.
Farklı branşlarda poliklinik hizmeti verilecek

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Batman İl merkezinde hizmet vermekte olan Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun olan mevcut hasta yükünü azaltmak ve sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacı ile Bayındır Mahallesinde bir süre önce başlatmış olduğumuz semt polikliniği tamamlanmış olup, 16.09.2019 tarihi itibariyle hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır. Batman Bölge Devlet Hastanesine Bağlı Bayındır Semt Polikliniği Bayındır Mah. 3607 Sok No:56 konumda bulunan binada Bayındır Aile Sağlığı Merkezi ile beraber hizmet vermektedir. 2 poliklinik odalı dâhiliye, 2 poliklinik odalı çocuk hastalıkları, 2 poliklinik odalı kadın hastalıkları, 1 poliklinik odalı KBB, 1 poliklinik odalı genel cerrahi, radyoloji polikliniği ve 1 poliklinik odalı göz hastalıklarından oluşan branşlar hizmet verecektir.” dedi.
Gerekli donanıma sahip

Pamukçu ilaveten şunu söyledi, “Tüm birimler ve tıbbi cihazlar son teknoloji ile donatılmış olup, semt polikliniğinde röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, hasta kabul, laboratuvar, acil müdahale odası, NST odası, pansuman odası, ultrason ve radyoloji odası bulunmaktadır. 10 doktor, 5 hemşire, 4 otomasyon görevlisi, 2 radyoloji teknisyeni, 5 temizlik personelinin hizmet vereceği Bayındır Semt polikliniğinin semt sakinlerine ve Batman’a hayırlı olmasını diliyoruz.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 02“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 03PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 04PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 05KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 06PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 07MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR
- 08MUZAFFER NASIROĞLU’NDAN GENÇLİĞE TAM DESTEK
- 09FEKİYE TEYRA TAZİYEEVİ TIKLIM TIKLIMDI
- 10KÜRTÇE DİLİ İÇİN YÜRÜDÜLER
- 11BATMAN’DA ZEYNEL KÜRSEP’İN AKIBETİ SORULDU
- 12VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
- 13KUDRET CAMİİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU
- 14RAMAZAN’DA UÇACAKLARA HAVALİMANI HATIRLATMASI
- 15Petrol-İş’ten Viking’te Sendikalaşma tepkisi : “Baskılar bizi yıldıramaz”




Henüz Yorum yok