GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
İş İnsanı Aydın Gülmez
“Petrolspor’un kurumlara devredilmesi en doğru karar olacak”
Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un TPAO’ya yeniden devredilmesi talebiyle Batman Yerel Basınında yer alan ortak habere destek verdi.
KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
Kulübün kapanma noktasına geldiği dönemde Petrolspor’u devir aldıklarını hatırlatan İş İnsanı Aydın Gülmez “Kulübün zor şartlar altında ligde mücadele etmesi her Batmanlının olduğu gibi beni de üzüyordu. Yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonunda kulübü devir aldık. Orta sıralarda bulunan takımımızı yaptığımız icraatlarla o yıl play-off finali oynattık. Diğer 2 yılda ligde mücadele etmesini sağladık. Başarılı ve başarısız olduğumuz dönemler oldu. Daha sonra kulübü birçok teklifler gelmesine rağmen kulübü yönetimimizde görev yapan, güvendiğimiz ve inandığımız arkadaşımız Ekrem Konaç’a devir ettik. Ekrem arkadaşımız da elinden geldiği kadar takımı ligde tutmayı başardı” dedi.
KULÜPLER KURUMSALLAŞARAK BAŞARIYA ULAŞABİLİR
Türkiye Futbol Liglerinde kurumlara bağlı olmadan ayakta kalmayı başaran takım sayısının az odlunu belirten Gülmez “Bu ekonomik darboğazda her hangi bir kulübü tek başına birinin sırtlaması çok zordur. Yerel basının gündeme getirdiği gibi, kulübün sağlam temeli olabilmesi için TPAO’ya devri en doğrusudur. Tabi TPAO ile birlikte Batman dinamikleri de kulübümüze sahip çıkmalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Kulüpler şahıslar üzerinden değil kurumsallaşarak başarıyı yakalayabilir” dedi.
DESTEĞİM SÜRECEK
Kuruluşundan bu yana TPAO kulübe her türlü imkanı verdiğini ve vermeye devam ettiğini belirten Gülmez “Başta TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin ve Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batmanlı diğer kurumlar ve iş insanları ile birlikte bu kulübün sağlam temellere oturması sağlanmalıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada kulübümüze desteğimiz sürecektir. ” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok