Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.” Projesi kapsamında Hollanda akışını gerçekleştirmek üzere 21 – 31 Ocak tarihleri arasında Amsterdam’da gittiler.
Okul Müdürü Mehmet Reşit Önlü ve Projenin hazırlayıcısı ve Koordinatörü olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Asım Çelebi’nin yer aldığı projenin içeriğinde; öğrencilerin erken okul terklerini engelleme, kız öğrencilerinin okullaştırılması, öğrenciler arasında şiddeti önleme ve kriz yönetimi, Hollanda Eğitim Sistemi, Ölçme ve değerlendirme Yöntemleri, Lise ve üniversite yerleştirme işlemleri alanlarında öğretmenlerin yurtdışında alanında uzman eğitimci ve pedagogların desteğiyle okulda yaşanılan sorunlara profesyonelce yaklaşımı esas almayı hedeflemektedir. Toplamda üç akışı olan Projenin diğer akışları Nisan ayında İtalya, haziranda da İspanya’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda toplamda 21 idareci ve öğretmenin eğitim görmesi beklenmektedir. Bu denli bir katılımın olması Batman için bir ilktir.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 02EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 03BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 04ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 05VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 06470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 07SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0876.362 KİŞİ UÇTU!
- 09“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 10ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 11ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 12MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 13OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 14ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 15Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..




Henüz Yorum yok