
MÜSİAD’TAN ‘TECRÜBE PAYLAŞIMI’ TOPLANTISI
MÜSİAD Batman Şubesi, Eski Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in ‘Katılımıyla Tecrübe’ paylaşımı toplantısı düzenledi.
MÜSİAD Batman Şubesi, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in katılımıyla, üyelerine yönelik bir tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirdi. MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, iş insanları için önemli bir paylaşım ve dayanışma ortamı sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, bilgi ve deneyimin önemine vurgu yaparak “İş dünyasında başarıya ulaşmak sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dayanışma ve tecrübe paylaşımıyla mümkün. Bu amaçla düzenlediğimiz toplantıda, kıymetli bir isim olan Sayın Abdulsamed Temel’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel, iş dünyasında karşılaşılan zorluklar, değişen koşullara uyum sağlama ve üretimin artırılması konularında deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Temel, Türkiye’nin ekonomik kalkınması için iş dünyasının üstlendiği önemli rolü vurgularken, Batman iş dünyasının da bu sürece olan katkısını takdir etti.
Toplantının Batman iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırması ve katılımcılar için ilham verici bir deneyim olması hedefleniyor. Batman Şubesi olarak, iş dünyasında dayanışmayı güçlendirmeye ve Batman’da sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlamaya yönelik çalışmaların süreceği ifade edildi.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 02DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 03BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 04“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 0539 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 0623 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 071 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 08İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
- 09ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
- 10SESSİZCE ŞAMPİYON OLDU
- 11ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
- 12DİŞ HASTANESİNDE KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
- 13Eyfel Kır Düğün Salonu Batman’a renk katacak
- 14KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
- 15“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
Henüz Yorum yok