Öğrenciler spor aletleriyle stres atıyor
Batman merkezde 5 yıldır eğitime başlayan Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu olarak eğitim-öğretim yılı başından beri Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi olarak eğitim vermeye devam ediyor.
Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencileri yoğun ders stresine girmemek için, okul yönetimi tarafından Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden temin ettikleri spor aletleriyle öğrenciler, stres atıyor.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Fatih Ayebe yeni eğitim-öğretim yılı başından bu yana Fen ve Sosyal Bilimleri programının uygulandığı ve öğrencilerin yoğun çalışmalardan dolayı stres atabilmeleri için birçok sosyal faaliyetler yaptıklarını söyledi.
Ayebe, "Bu sene bizim okulumuz proje okulu seçildi. Proje okul olarak seçildiği için öğrencilerimizin birçok beklentileri var. Bunları yerine getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizi daha mutlu etmek için daha verimli bir eğitim öğretim yılının devam edebilmesi için okulumuza Gençlik ve Spor Bakanlığının yardımıyla Batman'daki gençlik merkeziyle görüştük. Seyyar golf aletleri ve masa tenisi getirdik. Bu şekilde öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artırmaya çalıştık." dedi.
Bu şekildeki çalışmaları devam etmeye çalışacaklarını söyleyen Ayebe, "Okulumuz proje okulu olduğu için diğer okullardaki öğrencilere göre öğrencilerimize biraz daha alternatifler sunmamız gerekiyor. Öğrenciler ders çalışmaktan bunaldıklarını da düşünerek kendilerine birçok sosyal faaliyet düzenliyoruz. Bu şekilde öğrencilere streslerini atmalarını sağladık. Derslere olan moral ve motivasyonlarının yükselmesi için okulumuzda sportif faaliyetleri arttırmaya çalıştık. Öğlencilerimiz seyyar golf aletlerini gördüler ve oynadılar. Bu vesileyle öğrencilerimizin stres atmalarını ve derse karşı olan ilgi ve alakalarını artırmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Başkanı Mehmet Gündüz, öğrenci arkadaşlarına bu tür faaliyetleri artıracaklarının vaatlerinde bulunduklarından dolayı okul yönetimi tarafından böylesi bir çalışmanın olmasını istediklerini söyledi.
Öğrencilerden Hüseyin Kadir Acar ile Hüseyin Demir ise mini golf gibi sportif aletlerinin bazı öğrenci arkadaşlarının ilk defa gördüklerini ve oynama imkânı bulduklarını söylediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0267 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 03GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 0418 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 05BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 06TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 07ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 08BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET
- 09BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 10ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 11TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 12BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 13MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 14SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 15“KADIN VARSA GÜÇ VAR”




Henüz Yorum yok