
600 MİLYONLUK BÜTÇE ONAYLANDI
600 Milyon liralık bütçe onaylandı
Batman İl Özel İdaresi, il genelinde altyapı, eğitim, sağlık, çevre ve diğer önemli alanlardaki projeleri desteklemeyi amaçlayan 2024 yılı bütçesini 600 milyon TL olarak belirlendi.
“BÜTÇE SADECE İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEYECEK”
Batman İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçesi, ilin geleceğe dönük hedeflerine odaklanarak stratejik yatırımlara önemli bir destek sağlamayı amaçladığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, “Bu bütçe, sadece mevcut ihtiyaçlara cevap vermekle kalmayıp aynı zamanda ilin uzun vadeli sürdürülebilirliğini de gözetiyor. İl genelindeki projelerle birlikte, yerel yönetim ve vatandaşlar arasında iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmek, Batman’ın potansiyelini maksimum düzeyde kullanmak amacıyla sürdürülen çabalar, ilin her alanında olumlu etkiler yaratmaya devam edecektir” dedi.

“EK KAYNAK TEMİNİ SAĞLANDI”
Bakanlıklar nezdinde ek kaynak temini sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür eden Özer, “Kendilerinin bu değerli katkıları ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma çabalarımıza önemli bir ivme kazandırmaktadır. Bununla birlikte, ilimizin ihtiyaçlarına yönelik sağlam bir bütçe oluşturulmasında önemli görev üstlenen İl Genel Meclis Üyeleri ile bütçenin oluşmasında ve onaylanmasında emeği geçen İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş’a da içten teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok